lauantai 17. heinäkuuta 2010

kesä on NIIN parasta !

Ihan mieletön inkkarikesä ! Nyt mä niin unohdan ne ulkomaillemuuttosuunnitelmat, viime talven karut pakkaset ja korkkareilla liukastumiset ja niistä seuranneet mustelmat. Jos puoli vuotta sitten olisin tiennyt, miten mahtava kesä meitä odottaa, olis jääny muutamat kirosanat kiroamatta. Öisin nukkuminen tuottaa suurta tuskaa, mut nyt ei valiteta. Ja vaik meniskin huonosti, niin kesällä on vaikea onnistua masentumaan. Se johtuu valosta.


Eilen oli ihan täydellinen Suomenlinnapäivä mahtavan ystävän kanssa. Herätyskello soi 7.30 (kyllä, vapaapäivänä ! ) ja nopeiden aamutoimien jälkeen suuntana kauppatori ja Sveaborin lautta. Mun helsinkituntemus koki pientä kolausta matkatessa reittiä Töölö-Kauppatori. Noh, pääsin perille käyttäen kolmea (kolmea ? Töölö-Kauppatori ? ) eri kulkuneuvoa just in time ennen päivän toisen lautan lähtöä.


Löydettiin sopiva paikka sieltä, mistä sata muuta auringonpalvojaakin löysi. Saatiin kulutettua aika täydelliset 6½ h auringon alla. Illalla ei tarvinut unta hirmusti houkutella.


Tänään pääsin vihdoin neljän välistä jääneen Combat- tunnin jälkeen treenaamaan. Sain kulutettua 620 kcal tunnissa ja olo oli sen mukainen ! Aika historiallista.

Loppuun vielä kuvia viimeviikonlopulta Hietsusta



Ens viikon sunnuntaina (24.7) me mennään Jonnan kans Valtterin kirppikselle myymään. Kamaa tulee olemaan PALJON ! Siitä ehkä myöhemmin vielä lisää.

5 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Kivoja kuvia! mä en oo ikinä käyny suomenlinnassa, mutta pitää kyl käydä!

Nina kirjoitti...

Mä oon käyny siellä vaan kerran aikaisemmin ;D

Jonna kirjoitti...

Mitä luulet tykkäiskö tai viihtyskö noi lapset?

Nina kirjoitti...

Niinno miksei. Toki voihan se olla et ne ei hirveen kauaa jaksais siellä olla, mut uskoisin kyllä ;>

Airi kirjoitti...

Näitä ihania kesäkuvia katsellessa ja lämpöä muistellessa talven pakkaset ja räntäsateetkin kestää :)